Djokovičov opuchnutý členok neveští pre Monte Carlo nič dobré

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 16:16 • 2 min
Djokovičov opuchnutý členok neveští pre Monte Carlo nič dobré

BELEHRAD - Novak Djokovič mal zmiešané pocity po nedeľňajšom víťazstve nad Samom Querreym, ktorým posunul srbskú daviscupovú reprezentáciu do semifinále súťaže mužských reprezentačných tímov tenistov proti Kanaďanom.

slovakia

left justify in out

Líder svetového rebríčka zdolal amerického súpera na tvrdom povrchu v Boise v Idahu za 155 minút 7:5, 6:7 (4), 6:1, 6:0, čím stanovil stav celého štvrťfinále na nezvratných a napokon aj konečných 3:1, ale už v tretej hre súboja si pri forhende podvrtol pravý členok a nechal sa ošetrovať. Napriek zraneniu pokračoval v zápase a doviedol ho do víťazného konca, ale hodinu po poslednej výmene skonštatoval, že s jeho členkom to nevyzerá dobre. "Opuchol, čo nie je dobré znamenie," vyhlásil 25-ročný Belehradčan, čím dal nepriamo otáznik nad svojím štartom na budúcotýždňovom antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex v monackom Monte Carle. Práve v dejisku podujatia by sa mal podrobiť vyšetreniu magnetickou rezonanciou, ktoré napovie viac.

"Antuková sezóna sa rozbieha. Rád by som hral v Monte Carle, kde mám svoju adresu. Milujem tunajší turnaj. Som optimista, ale neviem, či nezvíťazí realita," citujú Djokoviča srbské médiá. O štart na grandslamovom Roland Garros sa nestrachuje. "Paríž je ešte ďaleko," dodal tenista, ktorému k úplnému kariérnemu grandslamu chýba práve titul z parížskej antuky. Vlani prehral vo finále s Rafaelom Nadalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies