Djokovič vyhadzuje trénerov, po Agassim ukončil spoluprácu aj so Štěpánkom

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 14:25 • 2 min
Djokovič vyhadzuje trénerov, po Agassim ukončil spoluprácu aj so Štěpánkom

BELEHRAD - Český bývalý tenista Radek Štěpánek už nefiguruje v trénerskom štábe niekdajšej svetovej jednotky Srba Novaka Djokoviča. Túto informáciu priniesli srbské médiá len niekoľko dní po ohlásení pracovného rozchodu Djokoviča s Američanom Andrem Agassim. Štěpánek bol členom "Noleho" podporného tímu od polovice decembra minulého roka, vtedy ešte pod vedením tzv. superkouča Agassiho. Ich niekoľkomesačná spolupráca však nepriniesla požadované výsledky.

slovakia

left justify in out

"Novak sa Radkovi poďakoval za spoluprácu a podporu a ubezpečil ho, že v súkromnej sfére zostane ich vzťah nadštandardný. Zároveň sa bude usilovať, aby sa na dvorce vrátil silnejší a koncentrovanejší po dlhom zranení, ktoré zasiahlo jeho sebavedomie a hru. Novak je na ceste hľadania víťaznej formy," píše sa vo vyhlásení Djokovičovho tímu na webe B92.net.

Dvanásťnásobný grandslamový šampión Djokovič sa po polročnej nútenej absencii spôsobenej problémovým lakťom dominantnej pravej ruky zatiaľ nevrátil do formy spred zranenia. Na Australian Open v Melbourne ho zastavil v osemfinále Kórejčan Čchung Hje-on a následne sa opäť posťažoval na diskomfort pri zaťažovaní ruky.

 

Začiatkom februára oznámil menší chirurgický zákrok, podľa švajčiarskeho denníka Blick to bolo na klinike v Muttenzi. V marci sa opäť vrátil do diania na veľkých amerických "betónových" turnajoch v Indian Wells a Miami, no neradoval sa ani z jedného zápasového triumfu. Dvakrát sa porúčal v 2. kole, pričom v prvom mal voľný žreb. Momentálne má 30-ročný belehradský rodák (13. muž rebríčka ATP) po krátkej dovolenke a pripravuje sa na antukovú sezónu s účasťou na turnaji ATP Masters 100 v Monte Carle od 14. apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies