Djokovič už trénoval, stále nosí slnečné okuliare

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 11:38 • 2 min
Djokovič už trénoval, stále nosí slnečné okuliare

BELEHRAD - Srbi dúfajú, že líder renkingu Novak Djokovič napokon bude pripravený na stretnutie s Kazachmi 4. - 6. marca na tvrdom povrchu v hale Pionir v Belehrade v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2016 tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu si v utorok premiérovo zatrénoval v dejisku po tom, ako minulý štvrtok nedohral štvrťfinále v Dubaji v SAE proti Španielovi Felicianovi Lópezovi vinou zápalu očí.


"Trénoval som hodinu a pol a som spokojný. V stredu na to pôjdem znova. Stále nosím slnečné okuliare, aby som uľavil zraku," povedal 28-ročný Belehradčan pre miestne médiá, zdieľal to napríklad web Tennis World.


"Novakovo zotavovanie je úspešné a všetci sme v súvislosti s jeho štartom optimistickí," skonštatoval kolega z kádra Viktor Troicki. "Ak bude fit, prichádza do úvahy aj na sobotňajšiu štvorhru popri dvojhrách," netajil kapitán hostiteľov Bogdan Obradovič, ktorý okrem spomenutej dvojice má k dispozícii aj Filipa Krajinoviča a deblového špecialistu Nenada Zimonjiča. "Nole" Djokovič má v Davis Cupe štatistiku 30:9, ťahá šnúru deviatich triumfov. Naposledy neuspel v septembri 2011 v rámci belehradského semifinále proti Argentínčanom: pre zranenie chrbta sa vzdal Juanovi Martínovi Del Potrovi a Srbi ako obhajcovia trofeje napokon prehrali 2:3.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies