Djokovič sa zotavil po zranení a predstaví sa na turnaji v Acapulcu

NETKY.SK • 24 Február 2017, 09:21 • 2 min
Djokovič sa zotavil po zranení a predstaví sa na turnaji v Acapulcu

Mexico City - Srbský tenista Novak Djokovič akceptoval voľnú kartu a predstaví sa na turnaji ATP Abierto Mexicano Telcel, ktorý štartuje od pondelka v mexickom Acapulcu. Svetová dvojka si doliečila zranenie pravého ramena a je pripravená na návrat na kurty.

slovakia

left justify in out

Djokovič sa chcel pôvodne vrátiť do kolotoča turnajov ATP na podujatí v Indian Wells, ale úmysel si rozmyslel. Počas februárového súboja Davisovho pohára proti Rusku utrpel zranenie ramena, ktoré si vyžiadalo liečbu.

 

Riaditeľ turnaja v Acapulcu Raul Zurutuza potvrdil, že okrem Djokoviča sa predstavia aj ďalší piati hráči z top 10 rebríčka ATP. Diváci uvidia aj Kanaďana Milosa Raonica (4. v renkingu ATP), Španiela Rafaela Nadala (6.), Chorváta Marina Čiliča (7.), Rakúšana Dominica Thiema (8.) i Belgičana Davida Goffina (10.).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona