Djokovič sa vracia, cnie sa mu za Vajdom

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:36 • 2 min
Djokovič sa vracia, cnie sa mu za Vajdom

RÍM - Srbský tenista Novak Djokovič sa po problémoch s ľavým zápästím vracia na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Internazionali BNL d´Italia v Ríme do súťažného diania. Naposledy hral 18. apríla v monackom Monte Carle a v semifinále aj vinou zdravotnej indispozície nestačil na Švajčiara Rogera Federera.

slovakia

left justify in out

"Momentálne sa cítim oveľa sebavedomejšie v zmysle dôvery v stav mojej ruky. Uvedomujem si, že toho môžem odohrať oveľa viac ako pred týždňom. Bolo múdre odhlásiť sa z Madridu, ak som mal ambíciu vyliečiť sa na sto percent a nie len na nejakých päťdesiat s možným ovplyvnením ďalších týždňov. Nehodlal som riskovať chronické ťažkosti. Zápästie je háklivou časťou tela pre športovca, ktorý odohrá tisíce loptičiek denne," citoval portál Tennis World 26-ročného Belehradčana Djokoviča. 

 

"Nole" sa liečil v Prahe u Pavla Kolářa a z Atén počas neplánovanej krátkej dovolenky oznámil, že jeho partnerka Jelena Rističová je tehotná. Aktuálne odmietol prezradiť podrobnosti. "Dostal som inštrukcie nehovoriť priveľa. Nemôžem zverejniť predpokladaný termín pôrodu, ale bude to koncom roka," cituje druhého muža renkingu internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP). 

 

Djokovič v marci získal tituly v kalifornskom Indian Wells aj v Miami na Floride s Mariánom Vajdom v zázemí, keďže Nemec Boris Becker, od tejto sezóny hlavný tréner niekdajšej jednotky renkingu, musel podstúpiť operáciu bedra. "Boris je teraz tu a pokúšam sa o Mariánovo pribudnutie, pretože obaja budú v Paríži na Roland Garros. Vajda má chápe a pozná fakt dobre a môže Beckerovi pomôcť k efektívnejšej spolupráci so mnou. Preto sa snažím mať ich po boku oboch," vysvetlil Djokovič, ktorý v talianskej metropole triumfoval v sezónach 2008 a 2011. V 1. kole aktuálnej edície mal voľný žreb, v 2. kole ho čaká český veterán Radek Štěpánek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies