Djokovič rozpustil celý realizačný tím, rozlúčil sa aj s Vajdom

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 14:05 • 2 min
Djokovič rozpustil celý realizačný tím, rozlúčil sa aj s Vajdom

Belehrad - Srbský tenista Novak Djokovič ukončil spoluprácu so slovenským trénerom Mariánom Vajdom aj celým realizačným tímom. Podľa oficiálneho stanoviska publikovaného v piatok na webe bývalej svetovej jednotky, okrem Vajdu tak skončili po turnaji ATP v Monte Carlo aj kondičný tréner Gebhard Phil Gritsch, resp. fyzioterapeut Miljan Amanovič.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie padlo po "vzájomnej dohode a detailnej analýze" hry a výsledkov 29-ročného hráča z posledného obdobia "napriek fantastickej dlhoročnej spolupráci". Djokovič v stanovisku deklaroval snahu urobiť zmeny a načerpať novú energiu v snahe opäť dosiahnuť vyššiu úroveň jeho hry.

 

"Navždy budem Mariánovi, GG aj Miljanovi vďačný za dekádu priateľstva, profesionality a splnených cieľov počas mojej kariéry. Bez ich podpory by som nikdy nedosiahol takéto profesionálne výšky. Viem, že sa v ich životoch úplne oddali pomôcť mi naplniť moje sny. Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale cítim, že potrebujem zmenu. Som im veľmi vďačný a som pyšný na náš rokmi vybudovaný vzťah na láske, rešpekte a vzájomnom porozumeniu. Sú mojou rodinou a to sa nikdy nezmení," uviedol Djokovič vo vyhlásení.

 

"Čas strávený s Novakom sa mi zdá ako celý život. Dosiahli sme veľa veľkých úspechov, žili sme a dýchali sme pre naplnenie našich snov. Odovzdal som mu všetko čo som mohol ako tréner a som pyšný na naše výsledky. Samozrejme, zostaneme v kontakte, sme rodina," povedal Vajda.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies