Djokovič prekvapil Hološka v Melbourne, vedel o ňom úplne všetko

NETKY.SK • 20 Január 2016, 12:44 • 2 min
Djokovič prekvapil Hološka v Melbourne, vedel o ňom úplne všetko

MELBOURNE - Futbalista Filip Hološko si z návštevy Australian Open v Melbourne odniesol nielen fotku s obhajcom trofeje Novakom Djokovičom, ale aj čosi navyše, čo vôbec nečakal. Dobrý pocit z toho, že fenomén súčasného mužského tenisu vedel, kto je to Hološko.

slovakia

left justify in out

Náhoda chcela, že slovenský futbalista v službách FC Sydney a srbský líder svetového rebríčka tenistov sa stretli v reštaurácii istého hotela, v ktorom boli obaja ubytovaní. "Vychádzali sme z hotela, keď som si všimol, že v reštaurácii sedí Novak Djokovič. Povedal som si, že musím počkať, kým vyjde, veď takéto stretnutie sa nenaskytne každý deň," cituje Hološka server jeho zastupiteľskej agentúry Football Service Agency (FSA). Skúsený útočník s tvrdou strelou, ktorý má na konte aj 65 reprezentačných štartov a v nich 8 gólov, ani len netušil, čo bude nasledovať, keď hviezdneho tenistu požiada o spoločnú fotografiu. "Ty si ten Hološko?" reagoval najlepší tenista sveta na Filipovu žiadosť, a futbalistovi takmer padla sánka. Hološko ďalej pre server FSA vysvetlil: "Keď som sa mu predstavil, spozornel. Vraj mu o mne rozprával tréner Marián Vajda, ktorý má rodinu z Piešťan. Sledoval ma aj počas majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike. Novak sa smial, že veď všetko o mne vie..."


Po krátkej vzájomnej debate si obaja športovci podali ruky a zaželali všetko dobré. "Musím povedať, že Novak bol veľmi ochotný a príjemný, sršala z neho pohoda," uzavrel Filip Hološko pre FSA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies