Djokovič pre boj s Federerom príde na pár dní o syna

NETKY.SK • 27 Október 2014, 20:13 • 2 min
Djokovič pre boj s Federerom príde na pár dní o syna

PARÍŽ - Ak chce srbský tenista Novak Djokovič zvíťaziť nad Rogerom Federerom v boji o post koncoročnej svetovej jednotky, jeho otcovstvo po nedávnom narodení syna Stefana bude musieť ísť na pár dní bokom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Belehradčan je momentálne na turnaji ATP Masters 1000 v Paríži, kde bude obhajovať vlaňajší titul. Bude to jeho prvé podujatie od utorkového narodenia prvého potomka. Malý Stefan zostal doma so svojou matkou Jelenou. 

 

"Chcel by som byť s ním a manželkou každý jeden deň, ale nie vždy je to možné. Ako napríklad tento týždeň. Dieťatko je príliš malinké, aby zvládlo cestovanie," povedal Djokovič, ktorý uvažuje o zaradení rodiny do svojho cestovania za turnajmi na budúci rok. 

 

Sedemnásobný grandslamový víťaz Djokovič má v Paríži na úvod voľno. V stredu v 2. kole ho čaká Philipp Kohlschreiber, s Nemcom má bilanciu 5:1. Naposledy sa srbský reprezentant tešil z víťazstva v osemfinále newyorských US Open. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona