Djokovič oficiálne potvrdil, že vynechá Madrid, návrat v Ríme

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 10:59 • 2 min
Djokovič oficiálne potvrdil, že vynechá Madrid, návrat v Ríme

MADRID - Srbský tenista Novak Djokovič vynechá antukový turnaj ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open od 3. mája v španielskom Madride, aby si ušetril viac síl pred útokom na premiérový triumf na parížskom grandslamovom Roland Garros (24. mája - 7. jún).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol už začiatkom týždňa web Marca, teraz ju oficiálne potvrdila internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP). Líder svetového rebríčka Djokovič využije ochranné pravidlo o nepenalizovanej jednej absencii za sezónu (kritériá: 31 a viac rokov alebo minimálne 12 rokov na profesionálnom okruhu alebo aspoň 600 odohraných zápasov) a bude najbližšie štartovať až na rovnako hodnotnom podujatí od 10. mája v Ríme.


Dvadsaťsedemročný zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu Djokovič vlani v Madride nehral vinou zápästia, takže nemá na obhajobu žiadne body.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona