Djokovič o väzbe Federer - Ljubičič: Vnímam to ako zvláštne

NETKY.SK • 4 Január 2016, 14:32 • 2 min
Djokovič o väzbe Federer - Ljubičič: Vnímam to ako zvláštne

DAUHA - Ivan Ljubičič sa v decembri stal spolukoučom švajčiarskeho tenistu Rogera Federera, Chorvátov srbský kamarát Novak Djokovič to vníma ako bizarné.

slovakia

left justify in out

"Áno. Úprimne hovorím, že áno," odpovedal podľa Sport360 líder svetového rebríčka Djokovič na otázku, či považuje túto kombináciu za zvláštnu. "Viete, treba však pripomenúť, že sme profesionáli. Ivan pozná moju hru aj prejav všetkých Rogerových súperov. Myslím si, že je to jeden z dôvodov, pre ktoré dostal ponuku, aby pribudol do tímu. Či to bude fungovať, to uvidíme, ale želám im všetko najlepšie. On je skvelý chlapík, veľmi pokojný a vyrovnaný. Som si istý, že Roger vie, prečo si ho vybral," skonštatoval Djokovič v katarskej Dauhe pred svojím vstupom do novej sezóny.


Ljubičič donedávna pomáhal Kanaďanovi Milosovi Raonicovi, ktorý si po pracovnom rozchode pribral do zázemia k Talianovi Riccardovi Piattimu Španiela Carlosa Moyu. Federerovi od tejto sezóny už nepomáha Švéd Stefan Edberg, v jeho realizačnom štábe zostal švajčiarsky daviscupový kapitán Severin Lüthi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies