Djokovič nestráca trpezlivosť s Beckerom

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 15:18 • 2 min
Djokovič nestráca trpezlivosť s Beckerom

DUBAJ - "Od úvodu roka som azda stokrát zopakoval, že si to vyžiada trochu času. Potrebujeme sa navzájom spoznať a dospieť k prínosom tej kooperácie," upozornil 26-ročný Belehradčan.

slovakia

left justify in out

Srbský tenista Novak Djokovič pod vedením svojho nového hlavného kouča Borisa Beckera zatiaľ nebol ani len vo finále, odmietol však podsúvanú analógiu s Ruskou Mariou Šarapovovou, pri ktorej Američan Jimmy Connors zotrval vlani v lete iba niekoľko týždňov.

 

"Je teraz na dennom poriadku, že sa ma každý vypytuje, v čom som sa zlepšil. Akoby ľudia očakávali, že začnem hrať ľavou rukou či čosi také. Pracujeme na určitých detailoch, ale nejde o nič prevratné. Nehodlám hrať štýlom servis - volej. Robíme na mojich pozíciách na kurte a od úvodu roka som azda stokrát zopakoval, že si to vyžiada trochu času. Potrebujeme sa navzájom spoznať a dospieť k prínosom tej kooperácie," cituje portál Tennis World druhého muža svetového rebríčka Djokoviča, ktorý po medzisezónnej zásadnej zmene vo svojom realizačnom štábe bol vo štvrťfinále melbournských grandslamových Australian Open a minulý týždeň v semifinále v Dubaji. 

 

Dvadsaťšesťročný Belehradčan nestačil v SAE medzi najlepšími štyrmi na neskoršieho šampióna Federera zo Švajčiarska. "Prehral som s Rogerom, to predsa nie je nejaký zlý nezdar. Vždy sme to mali vyrovnané, pravidelne rozhodujú až koncovky. Naozaj sa nedá predpovedať, ako to dopadne," upozornil "Nole", ktorého po takmer ôsmich rokoch už nevedie Marián Vajda ako šéf zázemia. 

 

Djokovič sa najbližšie predstaví v kalifornskom Indian Wells. Dosiaľ poslednou sezónou, v ktorej smeroval na toto púštne podujatie s nulou v kolónke posilvestrovských turnajových triumfov, bol rok 2006. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies