Djokovič, Nadal aj Murray koncom decembra v Abú Zabí

NETKY.SK • 25 September 2013, 14:15 • 2 min
Djokovič, Nadal aj Murray koncom decembra v Abú Zabí

ABÚ ZABÍ - Prví traja tenisti terajšieho svetového rebríčka ATP pre nasadzovanie - Srb Novak Djokovič, Španiel Rafael Nadal a Brit Andy Murray - budú štartovať 26. - 28. decembra 2013 na 6. ročníku prestížneho exhibičného podujatia Mubadala World Tennis Championship na tvrdom povrchu Latex-Ite v areáli Zayed Sports City v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch.

slovakia

left justify in out

O účasti Djokoviča a rekonvalescenta po operácii chrbta Murrayho informovala internetová stránka tohto podujatia, Nadalovu prítomnosť avizoval taliansky portál Live Tennis: "Dúfam, že sa mi podarí predviesť fanúšikom skvelý tenis a tretí raz získať titul."

Na turnaji s prémiou 250 000 USD pre šampióna (pričom štartovné pre jednotlivé hviezdy zostáva tajomstvom) tradične hrá 6 tenistov, pričom prví dvaja nasadení začínajú až v semifinále. Trofej si postupne vybojovali Murray, dvakrát Nadal a dva razy Djokovič, ktorý vo finále edície 2012 prekonal Španiela Nicolása Almagra 6:7 (4), 6:3, 6:4.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona