Djokovič hráčom roka ATP, Federer dostal cenu za prístup

NETKY.SK • 11 November 2015, 14:38 • 2 min
Djokovič hráčom roka ATP, Federer dostal cenu za prístup

LONDÝN - Srb Novak Djokovič, Švajčiar Roger Federer a americkí bratia Mike a Bob Bryanovci sa stali držiteľmi výročných cien Asociácie tenisových profesionálov (ATP).

slovakia

left justify in out

Djokovič, ktorý získal tento rok tri grandslamové tituly, sa stal Hráčom roka 2015 ATP, táto pocta mu automaticky prislúcha ako jednotke koncoročného svetového rebríčka. Na čele renkingu nepretržite tróni od 7. júla 2014. "Nole" získal ocenenie druhý rok v rade a celkovo štvrtýkrát v kariére.

 

Cenu Stefana Edberga za prístup získal už po jedenásty raz Roger Federer, ktorý dostal od fanúšikov aj ocenenie pre najobľúbenejšieho hráča. Humanitárna cena Arthura Ashea patrí bratom Bryanovcom, ocenenie získali za svoju nadáciu. Stále sú v hre aj o zisk ocenenia pre najlepšiu dvojicu vo štvorhre, informovala agentúra AP.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona