VIDEO Djokovič hrá semifinále Australian Open proti tanku M1 Abrams

NETKY.SK • 31 Január 2015, 15:55 • 2 min
VIDEO Djokovič hrá semifinále Australian Open proti tanku M1 Abrams

MELBOURNE - Srbský tenista Novak Djokovič si v nedeľu od 9.30 h SEČ zahrá už piate finále Australian Open vo svojej kariére, keď všetky svoje doterajšie finálové účasti dotiahol do víťazného konca. V Rod Laver Arene bude čeliť Britovi Andymu Murraymu.

slovakia

left justify in out

Líder svetového rebríčka zvíťazil v piatkovom semifinále dvojhry nad švajčiarskym obhajcom titulu Stanom Wawrinku za 210 minút 7:6 (1), 3:6, 6:4, 4:6, 6:0.

 

Zápas bol síce napínavý a priniesol záblesky geniality, ale chýbala mu súvislejšia nadštandardná kvalita. Na internete sa však objavilo video, na ktorom Djokovič v semifinále Australian Open 2015 nastúpil proti podstatne nebezpečnejšiemu súperovi. Video je plné špeciálnych efektov a jeho vyzývateľom je americký bojový tank M1 Abrams, ktorý v závere neunesie ťarchu prehry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies