Djokovič a Rističová sa zoberú 9. júla v Čiernej Hore

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:55 • 2 min
Djokovič a Rističová sa zoberú 9. júla v Čiernej Hore

Čierna Hora - Svadba srbského tenistu Novaka Djokoviča a jeho dlhoročnej partnerky Jeleny Rističovej sa bude konať tri dni po Wimbledone: 9. júla na 1,46-hektárovom ostrove Sveti Stefan v blízkosti Budvy v Čiernej Hore. S odvolaním sa na viaceré srbské médiá o tom referuje web Tennis Net.

slovakia

left justify in out

Dvojica je spolu od roku 2006 a 24. apríla prostredníctvom Facebooku oznámila svetu, že partnerka je tehotná. Zásnuby boli vlani v septembri. 

 

Pár údajne zvolil spomenutý rezort, aby sa spoľahlivejšie vyhol neželaným zvedavcom. Medzi hosťami vraj budú napríklad krajania Viktor Troicki, Janko Tipsarevič, Nenad Zimonjič, Ana Ivanovičová a Jelena Jankovičová, ale aj britský tenista Andy Murray či Ruska Maria Šarapovová. Djokovič a Rističová plánujú venovať svadobné dary "Noleho" dobročinnej nadácii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies