Djokovič po triumfe dohola, nadšený Vajda ho natáčal na video

NETKY.SK • 6 December 2010, 08:31 • 2 min
Djokovič po triumfe dohola, nadšený Vajda ho natáčal na video

Djokovič po triumfe dohola, nadšený Vajda ho natáčal na video

slovakia

left justify in out

img

Srbský tenista Novak Djokovič sa po historickom triumfe v Davisovom pohári nechal ostrihať dohola a jeho slovenský tréner Marián Vajda ho v šalejúcej belehradskej Arene natáčal na video. Kouč aktuálnej svetovej trojky označil zisk "šalátovej misy" za najväčší úspech v histórii srbského športu.
      Vajda nešetril superlatívami na adresu "Noleho" i Viktora Troickeho, ktorý v rozhodujúcej dvojhre sfúkol z dvorca Michaela Llodru. "Je tu neuveriteľná atmosféra. Belehradská aréna sa maximálne rozprúdila a fanúšikovia živo oslavujú historický triumf," líčil pre TASR priamo z epicentra osláv Vajda. "Novak odohral proti Monfilsovi skvelý zápas, fantasticky servoval, Aj keď v treťom sete prišli aj tlaky a súper mal brejk k dobru, Novak si zachoval chladnú hlavu a dotiahol to do úspešného konca. Hral super, Monfils nemal žiadnu šancu vrátiť sa do zápasu," pochválil svojho zverenca Vajda.
      Slovenského trénera nadchol aj výkon Troickeho, ktorý hral proti Llodrovi bez nervov. "Viktor bol bezchybný, počas celého zápasu si dokázal udržať vysoký štandard hry. Všetci srbskí hráči sú teraz ostrihaní dohola a oslava historického úspechu potrvá určite veľmi dlho. Som veľmi rád, že som mohol byť osobne pri tom, bol to skvelý zážitok," dodal Vajda.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies