DJ Rashad zomrel na krvnú zrazeninu v nohe

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 14:19 • 2 min
DJ Rashad zomrel na krvnú zrazeninu v nohe

BRATISLAVA - Príčinou úmrtia amerického producenta a dídžeja Rashada boli podľa koronera komplikácie spôsobené krvnou zrazeninou v nohe a nie predávkovanie drogami, ako predpokladala polícia.

slovakia

left justify in out

DJ Rashad zomrel v sobotu 24. apríla vo veku 34 rokov, pričom okolo jeho tela sa našli drogy a pomôcky na ich užívanie. Rashadov bratranec však uviedol, že šlo o marihuanu a nie tvrdé drogy. Hudobník sa údajne nejaký čas pred smrťou sťažoval na bolesť v nohe, nepripisoval jej však vážnosť.

 

DJ Rashad, vlastným menom Rashad Harden, sa narodil 9. októbra 1979 v Hammonde v štáte Indiana. Na hudobnej scéne sa pohyboval od začiatku 90. rokov, no prvú EP nahrávku vydal až v roku 2004. Vlani sa dostal do predaja jeho album Double Cup, ktorý kritici hodnotili kladne a predpovedali Rashadovi kariérny vzostup. Dva dni po úmrtí vyšlo jeho nové EP s názvom We On 1. DJ Rashad zomrel iba necelý mesiac po smrti Frankieho Knucklesa, ktorého prezývali krstný otec housu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies