DJ Rashad napokon zomrel na predávkovanie drogami

NETKY.SK • 8 August 2014, 16:18 • 2 min
DJ Rashad napokon zomrel na predávkovanie drogami

USA - Príčinou úmrtia amerického producenta DJ-a Rashada bolo napokon predávkovanie drogami.

slovakia

left justify in out

Ako ukázali výsledky toxikologických testov, hudobník užil pred smrťou kombináciu heroínu, kokaínu a alprazolamu, čo je aktívna látka viacerých antidepresív. Pôvodne pritom ako dôvod úmrtia polícia a koroner určili komplikácie spôsobené krvnou zrazeninou v nohe.

 

DJ Rashad zomrel v sobotu 26. apríla vo veku 34 rokov, pričom okolo jeho tela sa našli drogy a pomôcky na ich užívanie. Rashadov bratranec však uviedol, že šlo o marihuanu a nie tvrdé drogy. Hudobník sa údajne nejaký čas pred smrťou tiež sťažoval na bolesť v nohe, nepripisoval jej však vážnosť. 

 

DJ Rashad, vlastným menom Rashad Harden, sa narodil 9. októbra 1979 v Hammonde v štáte Indiana. Na hudobnej scéne sa pohyboval od začiatku 90. rokov, no prvú EP nahrávku vydal až v roku 2004. Vlani sa dostal do predaja jeho album Double Cup, ktorý kritici hodnotili kladne a predpovedali Rashadovi kariérny vzostup. Dva dni po úmrtí vyšlo jeho nové EP s názvom We On 1. DJ Rashad zomrel iba necelý mesiac po smrti Frankieho Knucklesa, ktorého prezývali krstný otec housu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies