DJ Khaled vydá knihu o tom, ako dosiahnuť úspech

NETKY.SK • 29 September 2016, 14:44 • 2 min
DJ Khaled vydá knihu o tom, ako dosiahnuť úspech

NEW YORK - Americký hip-hopový producent DJ Khaled oznámil, že 22. novembra uvedie prostredníctvom vydavateľstva Crown Archetype knihu s názvom The Keys.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný interpret v publikácii píše o tom, ako dosiahnuť úspech, pričom do nej prispeli aj Jay Z, Rick Ross, Puff Daddy, L.A. Reid, Lyor Cohen či Arianna Huffington. Khaled prostredníctvom služby Instagram zverejnil aj obálku knihy, na ktorej je lev so zlatým kľúčom v papuli. Na zadnej strane je zas fotografia samotného producenta.


DJ Khaled, celým menom Khaled Mohamed Khaled, je palestínskeho pôvodu, narodil sa však v New Orleans a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii. Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali nahrávky We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011), Kiss The Ring (2012), Suffering From Success (2013), I Changed A Lot (2015) a Major Key (2016). Je zakladateľom labelu We The Best Music Group, prostredníctvom ktorého vydávajú albumy interpreti ako Ace Hood či Mavado.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona