DJ Khaled sa upísal Epic Records a ohlásil nový album

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 16:21 • 2 min
DJ Khaled sa upísal Epic Records a ohlásil nový album

LOS ANGELES - Americký hip-hopový producent DJ Khaled podpísal zmluvu s vydavateľstvom Epic Records, prostredníctvom ktorého bude vydávať vlastné albumy ako aj nahrávky interpretov spadajúcich pod jeho label We The Best Music Group.

slovakia

left justify in out

Medzi nimi sú napríklad Ace Hood či Mavado. Štyridsaťročný DJ Khaled okrem toho ohlásil aj svoju deviatu štúdiovku s názvom Major Key, ktorej termín vydania však zatiaľ nie je známy.


DJ Khaled, celým menom Khaled Mohamed Khaled, je palestínskeho pôvodu, narodil sa však v New Orleans a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii. V súčasnosti má taktiež vlastnú reláciu v rádiu. Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali albumy We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011), Kiss The Ring (2012), Suffering From Success (2013) a I Changed A Lot (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies