DJ Khaled: Nicki Minaj si chcem naozaj vziať!

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 11:29 • 2 min
 DJ Khaled: Nicki Minaj si chcem naozaj vziať!

LOS ANGELES - Americký hip-hopový producent DJ Khaled, ktorý minulý týždeň prostredníctvom relácie MTV News požiadal o ruku rapperku Nicki Minaj, tvrdí, že nešlo o vtip ani o promo jeho pripravovaného albumu Suffering From Success. Tridsaťsedemročný Khaled to uviedol v rozhovore pre rádio Power 106.

slovakia

left justify in out

"Už nie som mladý chlapec. Rozmýšľam nad budúcnosťou. Jednoducho som musel byť úprimný. Vždy sa mi páčila. Je tiež samozrejme mojou kamarátkou, ale aj sa mi páči. Je to viac než len pobláznenie," vyhlásil producent, ktorý rapperke ponúkol desaťkarátový diamantový prsteň. Minaj sa však k jeho žiadosti stále nevyjadrila. Khaled tvrdí, že ak by ho odmietla, tak to pochopí. Taktiež je pripravený čakať na odpoveď tak dlho, ako to bude potrebné. "Možno povie áno dnes alebo zajtra, možno až na budúci rok. Čo mám robiť? Vzdať sa? To nikdy. Nikdy sa nevzdávam," dodal. 

DJ Khaled, celým menom Khaled Bin Abdul Khaled, je palestínskeho pôvodu, narodil sa však v New Orleans a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii. V súčasnosti má taktiež vlastnú reláciu v rádiu. Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali albumy We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011) a Kiss The Ring (2012). Spomínanú novinku Suffering From Success plánuje vydať 24. septembra. 

Tridsaťročná Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, je rodáčkou z Trinidadu, no od svojich piatich rokov žije v New Yorku. Hudobnú kariéru odštartovala v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over a neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life, Super Bass alebo Fly. Portál Billboard.com ju vymenoval za vychádzajúcu hviezdu roka 2011 a rapperka tiež získala štyri American Music Awards. Svoju druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala vlani. Svoj hlas prepožičala Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona