Dizzee Rascal zverejnil nový videoklip

NETKY.SK • 13 August 2013, 17:03 • 2 min
Dizzee Rascal zverejnil nový videoklip

LONDÝN - Britský rapper Dizzee Rascal zverejnil videoklip k novej skladbe I Don't Need A Reason. Pieseň by mala vyjsť 18. augusta, pričom pôjde už o druhý singel z jeho pripravovaného albumu The Fifth.

slovakia

left justify in out

Videoklip produkoval Francúz Jean Baptiste, ktorý už v minulosti spolupracoval aj s Madonnou, Will.i.amom či Chrisom Brownom. Piata rapperova štúdiovka by sa mala do predaja dostať 30. septembra a jej súčasťou bude aj skladba Goin Crazy, ktorá vznikla v spolupráci s Robbiem Williamsom a umiestnila sa na piatej priečke britskej hitparády. Album bude zároveň Rascalovým debutom pod vydavateľstvom Universal Music a hosťovať na ňom budú aj Jessie J, Will.i.am, Tinie Tempah, Sean Kingston a Angel. Dvadsaťsedemročný Rascal sa pri tvorbe nechal inšpirovať aj hudbou od francúzskej formácie Daft Punk. "Páči sa mi funky Nilea Rodgersa a Daft Punku. Jedna z piesní na mojom novom albume má rovnakú atmosféru."

Dizzee Rascal, vlastným menom Dylan Kwabena Mills, pochádza z Londýna a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2000. Debutoval o tri roky neskôr albumom Boy In Da Corner, za ktorý získal prestížnu Mercury Prize. Nasledovali nahrávky Showtime (2004), Maths + English (2007) a Tongue n' Cheek (2009). Najväčší komerčný úspech zaznamenal s poslednou menovanou, ktorá sa v britskom albumovom rebríčku dostala najvyššie na tretiu priečku a v predajnosti získala platinovú platňu. Medzi jeho najznámejšie skladby patria Dance Wiv Me, Bonkers, Holiday a Dirtee Disco, pričom so všetkými dobyl singlový UK Chart.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies