Divokej Bill si turné po Slovensku užíva, chce si ho zopakovať o rok

NETKY.SK • 29 November 2012, 07:56 • 2 min
Divokej Bill si turné po Slovensku užíva, chce si ho zopakovať o rok

Divokej Bill si turné po Slovensku užíva, chce si ho zopakovať o rok - Kultúra Koncertom v Nitre pokračuje česká hudobná skupina Divokej Bill v druhej polovici svojej koncertnej šnúry po Slovensku. V rámci Divokej Bill SK Tour 2012 má naplánovaných osem k

slovakia

left justify in out

img

Koncertom v Nitre pokračuje česká hudobná skupina Divokej Bill v druhej polovici svojej koncertnej šnúry po Slovensku. 

V rámci Divokej Bill SK Tour 2012 má naplánovaných osem koncertov po celom Slovensku. Skupina odštartovala svoje turné 15. novembra v Bratislave. Po ďalších koncertoch v Košiciach, Prievidzi a v Banskej Bystrici sa kapela dnes predstavila aj v Nitre.

Líder kapely Divokej Bill Vašek Bláha je zatiaľ s koncertnou šnúrou na Slovensku spokojný. "Vidíme to dobre. Sme zhruba v polovici turné a sme prekvapení. Dosť veľa ľudí prišlo, takže sme nadšení. Teraz máme trochu strach, pretože máme päť koncertov v rade, čo je dosť veľký náklad. Doteraz sme v živote odohrali vkuse asi najviac štyri koncerty a to sme boli o päť rokov mladší. Takže teraz sa akoby trochu šetríme. Zatiaľ všetky koncerty boli fantastické a užívame si to na 'plné pecky', pretože to je proste rock and roll," konštatoval Bláha tesne pred dnešným vystúpením v Nitre. Aj vďaka doterajšiemu úspešnému priebehu koncertnej šnúry je podľa jeho slov celkom reálne, že si Divokej Bill zopakuje turné po Slovensku aj na budúci rok.

Pred plnou sálou v Novej Pekárni dnes sprevádzala Divokého Billa aj rakúska skupina Mr. Wu. "To je zvláštna história. My sme asi pred mesiacom hrali v Anglicku pre 'Čechoslovákov' a tam nám osud prihral do cesty túto predkapelu. Skamarátili sme sa a pretože hovorili, že by si radi zašli na výlet a my sme mali práve na pláne slovenské turné, tak slovo dalo slovo. Je to pohoda," povedal s úsmevom Bláha.

Po dnešnom koncerte v Nitre môžu fanúšikovia vidieť a počuť Divokého Billa ešte na vystúpeniach v Trenčíne, Nových Zámkoch a v Žiline.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies