Diviš a Kaspřák s trestom na jeden duel, stop aj pre Šimončiča

NETKY.SK • 30 August 2013, 13:41 • 2 min
Diviš a Kaspřák s trestom na jeden duel, stop aj pre Šimončiča

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na svojom ostatnom zasadnutí potrestala hráča Spartaka Myjava Pavla Kosíka, vylúčeného v 7. kole Corgoň ligy 2013/2014, nepodmienečným zastavením činnosti na dve súťažné stretnutia od 24. augusta 2013.

slovakia

left justify in out

Po žiadosti o zmenu disciplinárneho opatrenia DK SFZ podmienečne odložila Kosíkovi zvyšok trestu (1 súťažný zápas) na tri mesiace od 30. 8. do 29. 11. 2013. Za štvrté napomenutie žltou kartou si v jednom súťažnom stretnutí nezahrajú Jaroslav Diviš (FK Senica), Srdjan Grabež (Spartak Trnava) a Petr Kaspřák (FC Nitra). Miloš Šimončič z FC Nitra má za dve žlté karty v zápase 2. kola Slovnaft Cup-u zastavenú činnosť na jedno súťažné stretnutie nepodmienečne s platnosťou od 28. augusta 2013. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

Z kvarteta druholigistov, ktorí dostali vo víkendových dueloch 6. kola červenú kartu, má Igor Obert z klubu Zemplín Michalovce zastavenú činnosť na dve súťažné stretnutia od 25. 8. (na základe žiadosti o zmenu DO podmienečne odložený zvyšok trestu - stop na jeden súťažný zápas - na tri mesiace), Ivan Múdry (Dubnica nad Váhom) bude nútene pauzovať trikrát, jeho tímový spoluhráč Ján Vaško si nezahrá v štyroch súťažných dueloch a Roman Mihálik z Šale si odpyká jednozápasový trest od 26. augusta 2013. 

DK SFZ začala disciplinárne konanie voči klubom MFK Zemplín Michalovce, FC Spartak Trnava, hráčovi Spartaka Trnava Martinovi Mikovičovi (za hrubé nešportové správanie - surovú hru voči súperovi) a uložila menovaným zaslať relevantné vyjadrenia k popisovaným nedostatkom v termíne do 4. septembra 2013. Martinovi Mikovičovi predbežným opatrením zastavuje dňom 27. 8. súťažnú činnosť až do svojho ďalšieho rozhodnutia. Relevantné vyjadrenie má do spomenutého termínu zaslať aj klub ViOn Zlaté Moravce. 

Disciplinárna komisia SFZ konštatuje, že v stretnutí 5. kola Corgoň ligy Spartak Myjava - FK Senica rozhodca nesprávne napomenul žltou kartou hráča domáceho tímu Lukáša Pelegríniho. Trest mal arbiter uložiť domácemu Pavlovi Kosíkovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona