VIDEO Divák z budúcnosti so smartfónom na zápase Mika Tysona v roku 1995?

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 20:07 • 2 min
VIDEO Divák z budúcnosti so smartfónom na zápase Mika Tysona v roku 1995?

LAS VEGAS – Na internete sa objavil záznam zápasu Mika Tysona z roku 1995, na ktorom však niečo nesedí. Jeden z divákov si totiž súboj natáča na zariadenie, ktorý je nápadne podobný dnešným smartfónom.

slovakia

left justify in out

Možno si poviete, že na tom nie je nič zvláštne, ale prvé mobilné telefóny s fotoaparátom sa na trhu objavili až o päť rokov neskôr! Záznam viedol k mnohým špekuláciám a konšpiračným teóriám o cestovaní v čase. Podľa mnohých z nich, niekto v budúcnosti zostrojil a použil stroj času.

 



Zápas medzi Tysonom a Petrom McNeeleym sa odohral v roku 1995 v Las Vegas a v pozadí bol zachytený podozrivý cestovateľ v čase. UFO pozorovateľ Scott C. Waring to vysvetlil takto: "Na záberoch vidíme cestovateľa časom, ktorý sa vrátil do minulosti, aby si pozrel Tysonov zápas zblízka. V roku 1995 sme už mali mobilné telefóny, ale tie ešte nemali kamery. Prečo by si však cestovateľ v čase nechcel pozrieť zápas Mika Tysona na vlastné oči?"

 



Možné je naozaj všetko, ale v skutočnosti existuje aj logické vysvetlenie. Mobilné telefóny s kamerami či smartfóny síce v tej dobe ešte neexistovali, ale digitálne fotoaparáty už áno. Dokonca v tej dobe existovali už aj modely, ktoré sa nápadne podobajú na ten z Tysonovho zápasu.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona