Divadlo Nová scéna pripravilo pre divákov dve vianočné prekvapenia

NETKY.SK • 18 December 2015, 13:00 • 2 min
Divadlo Nová scéna pripravilo pre divákov dve vianočné prekvapenia

BRATISLAVA – Dve vianočné prekvapenia pripravilo bratislavské Divadlo Nová scéna (DNS).

slovakia

left justify in out

Prvým je Vianočný koncert v nedeľu 20. decembra. Najkrajšie vianočné piesne zaspievajú členovia hereckého súboru Novej scény spolu s hosťami Mirkou Partlovou, Katarínou Hasprovou, Lukášom Adamcom, Jankom Slezákom a skupinou The Hope Gospel Singers. Pre divákov je pripravený vianočný punč aj prekvapenie.

 

S vianočným koncertom divadla prišli herci Vladislav Plevčík a Patrik Vyskočil, ktorí sa zhostili scenára aj réžie večera. Pripravili ho s vierou, že magický večer plný nezabudnuteľných hitov poteší v predvianočnom zhone všetkých priaznivcov divadla a že sa z neho stane príjemná tradícia.

 

Druhým prekvapením je vianočný klip K Vianociam máš u nás svoj sen, ktorý naspievali herci Romana Dang Van, Dárius Koči, Jana Lieskovská, Pavol Plevčík, Miroslava Drínová, Karol Čálik, Martin Kaprálik, Tomáš Majláth, Patrik Vyskočil, Lucia Vráblicová, Róbert Halák, Lukáš Pišta, Dávid Hartl, Vladislav Plevčík, Peter Makranský a Ján Slezák.

 

 

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do našej súťaže. 2 vstupenky na koncert Vianoce v Divadle Nová scéna získavajúElena Štefková a Gabriel Mikeš.Gratulujeme!

Posted by Divadlo Nová scéna on 16. december 2015

 

Režisérom klipu je herec Novej scény Tomáš Majláth. "Minulú sezónu sme začali úspešným klipom Happy a teraz, ako prejav vďaky našim divákom, sme sa rozhodli priniesť slovenskú verziu najznámejšej vianočnej skladby All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey. Slovenský text napísal Zoro Laurinc, o hudobné aranžmán sa postaral Ľubomír Dolný," povedal.

 

"Veríme, že aj novoscénická verzia tejto krásnej skladby si nájde svojich poslucháčov a poteší našich priaznivcov,“ uviedla pre TASR PR manažérka divadla Zuzana Šebestová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies