Divadlo je pre Bolka Polívku nenahraditeľné

NETKY.SK • 19 Január 2015, 15:48 • 2 min
Divadlo je pre Bolka Polívku nenahraditeľné

PRAHA - Obľúbený český herec Bolek Polívka si to podľa vlastných slov na divadelných doskách vždy dosýta vychutná.

slovakia

left justify in out

„Divadlo je nenahraditeľné. Je to tu, pre týchto ľudí, v tomto čase a to je na tom to krásne. A potom to len prchá a prchá a už sa to nikdy nevráti. Je to krásny pocit, také metafyzické závrate,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA. „A zrazu je to preč, je to za nami, ľudia tlieskajú, potom sa rozídu do svojich domovov, dajú si panáčka a idú spať a my máme jediné šťastie, keď sa nám to podarí, že si na to za rok spomenú a povedia si 'na čom som sa to vtedy smial' alebo povedia svojej žene 'to bolo nádherné, to miesto tam',“ poznamenal 65-ročný herec. „To je taká naša jediná nádej,“ dodal.

 

So svojimi postavami sa rodák z Vizovíc podľa vlastných slov väčšinou nestotožňuje. „Ja si hrám nad, takého človeka a bavím sa tým, že hrám niekoho iného a že som zrazu v situáciách, v ktorých som sa ešte neocitol. Vždy si potom vymýšľam a predstavujem si, ako by sa asi taký človek zachoval,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies