Divadlo Andreja Bagara v Nitre sa pripojí k oslavám dňa detí

NETKY.SK • 27 Máj 2023, 09:00 • 2 min
Divadlo Andreja Bagara v Nitre sa pripojí k oslavám dňa detí

NITRA - Divadlo Andreja Bagara (DAB) v Nitre sa v sobotu 3. júna pripojí k celomestským oslavám Medzinárodného dňa detí. Ako informovalo, deťom aj ich rodičom ponúkne pesničky, rozprávku i darčeky.

slovakia

left justify in out

DAB pripravilo deťom program po viacročnej prestávke spôsobenej covidovou pandémiou. Herci divadla vystúpia o 14. hodine na pešej zóne, aby zaspievali výber piesní z novej inscenácie Zlatá lýra. "Vo Veľkej sále ponúkneme deťom o 17. hodine rozprávku na motívy legendy o bájnom anglickom ľudovom hrdinovi Robinovi Hoodovi," uviedlo DAB.

 

Ako divadlo pripomenulo, predstavenie Robina Hooda na deň detí bude zároveň poslednou možnosťou vidieť tento príbeh o šľachetnom zbojníkovi. "Inscenácia má v júni derniéru a posledné dve predstavenia pre školy sú už vypredané," informovalo DAB. Deň detí v nitrianskom divadle bude pokračovať aj po predstavení. "Divákov čaká autogramiáda s účinkujúcimi herečkami a hercami, detská recepcia a zaujímavé darčeky," doplnili organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona