Diváci Febiofestu si môžu zostaviť vlastnú sekciu filmov

NETKY.SK • 21 December 2016, 14:50 • 2 min
Diváci Febiofestu si môžu zostaviť vlastnú sekciu filmov

BRATISLAVA - Nielen filmoví kurátori, ale aj samotní filmoví fanúšikovia budú môcť rozhodnúť o tom, aké tituly sa dostanú na plátna Medzinárodného festivalu filmových klubov Febiofest. Jeho 24. ročník odštartuje v Bratislave od 2. do 8. marca 2017 a do 4. apríla bude putovať po desiatich slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Vlastný výber filmových hitov na želanie ponúkne sekcia Klubový Jukebox. "Filmoví fajnšmekri môžu hlasovať za svoj najobľúbenejší film prostredníctvom facebookovej stránky festivalu. V hre je už tradične desiatka najúspešnejších klubových snímok posledných rokov a päť titulov s najvyšším počtom hlasov sa dostane do programu MFFK Febiofestu 2017," TASR informovala PR manažérka Zuzana Kizáková.

 

Aj tento rok sa o divácku priazeň budú uchádzať dva slovenské filmy - dokument Richard Müller: Nespoznaný od režiséra Mira Rema, ktorý si v kinách od jeho nedávnej premiéry pozrelo takmer 7000 návštevníkov, a debutový film Erika Prausa Zem, ktorá hľadá svoje nebo. Ten mal premiéru práve na Febiofeste minulý rok.

 

V Klubovom Jukeboxe, v ktorom je možné hlasovať až do 15. januára, sú ďalej na výber aj oscaroví nominanti - filmy Ida, Mustang či Pieseň mora alebo divácke hity ako Amy či Divoké historky.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona