Dita Von Teese: Svadba s Marilynom nebol dobrý nápad

NETKY.SK • 25 Marec 2016, 10:07 • 2 min
Dita Von Teese: Svadba s Marilynom nebol dobrý nápad

BRATISLAVA - Americká tanečnica a modelka Dita Von Teese vyhlásila, že svadba s hudobníkom Marilynom Mansonom nebol dobrý nápad.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročná rodáčka z Michiganu to povedala v šou Kocktails with Khloé. "Bola som s ním sedem rokov, manželia sme boli len rok. Myslím si, že svadba bola pre náš vzťah ako bozk smrti, bol to posledný klinec do rakvy," uviedla.


Príležitostná herečka taktiež prezradila, že 47-ročný spevák ju podporoval vo všetkých výstrednostiach a napriek neľahkému rozchodu o ňom dnes môže hovoriť ako o svojom kamarátovi.


Marilyn Manson, ktorý so svojou rovnomennou kapelou ponúkol hity ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens či úspešné prerábky Sweet Dreams (Are Made of This), Tainted Love alebo Personal Jesus, a Dita Von Teese sa zosobášili v roku 2005, pričom modelka podala žiadosť o rozvod v decembri 2006.


Dita Von Teese, vlastným menom Heather Renée Sweet, sa predstavila napríklad v snímke Sárin príbeh (1995), krátkometrážnom filme The Death of Salvador Dali (2005) či horore Saint Francis (2007). Objavila sa tiež vo videoklipoch k piesňam Mobscene od Marilyna Mansona či Up in the Air kapely Thirty Seconds to Mars.
Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a z archívu agentúry SITA.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies