Disturbed pripravujú akustické EP

NETKY.SK • 28 Február 2017, 13:36 • 2 min
Disturbed pripravujú akustické EP

NEW YORK - Americká metalová kapela Disturbed pripravuje akustickú EP nahrávku. V rozhovore pre nemecké rádio Rock Antenne to prezradil líder skupiny David Draiman.

slovakia

left justify in out

"Plánujeme si na chvíľu oddýchnuť a venovať sa rodinám a súkromným veciam. Pracujeme však na akustickom EP, ktoré sme plánovali už celé roky, no zatiaľ sme nemali čas alebo príležitosť ho nahrať," uviedol spevák, ktorý dúfa, že kapela na budúci rok nahrá a vydá nový album a v roku 2019 pôjde na turné. 

 



Disturbed pôsobia na scéne od roku 1996. Na konte majú šesť albumov - The Sickness (2000), Believe (2002), Ten Thousand Fists (2005), Indestructible (2008), Asylum (2010) a Immortalized (2015). S ostatnými piatimi nahrávkami hudobníci dobyli americký albumový rebríček Billboard 200. Ich najznámejšími skladbami sú Inside the Fire, Another Way to Die, Land of Confusion, Stricken, Prayer alebo Down with the Sickness. Dva razy ich nominovali na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies