Dištanc pre Luntera, nezahrá si tri mesiace

NETKY.SK • 5 November 2015, 15:25 • 2 min
Dištanc pre Luntera, nezahrá si tri mesiace

BRATISLAVA - Disciplinárny senát najvyššej slovenskej hokejovej súťaže vo štvrtok rozhodol o zastavení činnosti obrancovi Popradu Jaroslavovi Kasíkovi a útočníkovi Banskej Bystrice Máriovi Lunterovi.

slovakia

left justify in out

Poriadne dlhá pauza čaká iba 21-ročného krídelníka "baranov" za napadnutie zozadu Zvolenčana Miroslava Habšudu, ktorý sa zo zranenia bude liečiť do konca sezóny. Mário Lunter dostal dištanc na tri mesiace. "V zápale hry som sa dopustil faulu, z ktorého bohužiaľ plynú vážne dôsledky. Nemal som v úmysle nikoho zraniť a mrzí ma, ako to dopadlo. Mirovi Habšudovi želám rýchlu liečbu a skorý návrat na ľad," uviedol Lunter.


Stopku na štyri stretnutia dostal český bek v službách "kamzíkov" Jaroslav Kasík, inkasoval ho za nešportové správanie v súboji proti Martinu. "Rád by som sa za svoj priestupok verejne ospravedlnil. Plynul zo skratovej reakcie, ktorá sa už nebude opakovať," uviedol 32-ročný obranca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona