Dištanc na šesť duelov pre Popradčana Krotáka

NETKY.SK • 29 September 2015, 14:21 • 2 min
Dištanc na šesť duelov pre Popradčana Krotáka

POPRAD - Disciplinárna komisia riadiaceho orgánu najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Pro-Hokeja rozhodla o zastavení činnosti na šesť zápasov skúsenému útočníkovi Arnemu Krotákovi z HK Poprad.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný "kamzík" si prvý duel trestu odpykal v nedeľu, keď nehral v súboji Popradčanov na ľade Košíc. Najbližšie môže za Poprad nastúpiť v nedeľu 18. októbra na ľade Žiliny. Navyše musí zaplatiť pokuty vo výške 370 eur.


Arne Kroták v piatkovom domácom súboji proti Nitre sedel na trestnej lavici, z ktorej však po zákroku na jedného z jeho spoluhráčov vykorčuľoval na ľad a žiadal vysvetlenie rozhodcu. Za tento počin dostal trest do konca duelu aj trest v hre. Dovedna nazbieral až 51 trestných minút. "Uvedomujem si závažnosť svojho priestupku, a preto sa úprimne ospravedlňujem všetkým dotknutým. Môjmu klubu, rozhodcom a v neposlednom rade našim hokejovým fanúšikom za svoj skrat v poslednom domácom zápase. Po vypršaní môjho trestu budem bojovať zo všetkých síl o to, aby som sa v čo najkratšom čase stal opäť pozitívnym vzorom svojim spoluhráčom a našej verejnosti," povedal skúsený hokejový matador Kroták.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona