Disney pripravuje animovaný film Toy Story 4

NETKY.SK • 7 November 2014, 13:28 • 2 min
Disney pripravuje animovaný film Toy Story 4

LOS ANGELES - Štúdiá Disney pripravujú film Toy Story 4. Vo štvrtok o tom informoval prezident spoločnosti Bob Iger. Zároveň tiež uviedol, že snímku bude režírovať John Lasseter. Do amerických kín by sa mala dostať 16. júna 2017.

slovakia

left justify in out

„John vytvoril Toy Story a režíroval prvé dva filmy, je preto úžasné mať ho späť ako režiséra jedného z našich najcennejších diel,“ vyjadril sa Iger.

 

Prvé tri snímky o hračkovom kozmonautovi Buzzovi, kovbojovi Woodym a ich priateľoch sa doteraz tešia diváckej priazni. Animák Toy Story 3: Príbeh hračiek (2010) bol dokonca istý čas finančne najúspešnejším animovaným filmom, až kým ho na prvom mieste nevystriedala rozprávka Ľadové kráľovstvo (2013). „Tieto postavičky naozaj zbožňujeme, sú pre nás takmer ako rodina. Toy Story 3 ukončilo príbeh Woodyho, Buzza a Andyho tak dokonale, že dlho ani len neprišla reč na to, že by sme nakrútili ďalšie Toy Story. No keď sme Andrew, Pete, Lee a ja prišli s touto myšlienkou, jednoducho som o tom nedokázal prestať premýšľať. Bol som z toho naozaj nadšený. Vedel som, že ten film musíme spraviť a že ho chcem režírovať ja sám,“ povedal Lasseter, ktorý na snímke spolupracuje aj s Andrewom Stantonom, Peteom Docterom a Leem Unkrichom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies