Disney predstavilo videoklip k novej verzii piesne Beauty and the Beast

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 10:02 • 2 min
Disney predstavilo videoklip k novej verzii piesne Beauty and the Beast

LOS ANGELES - Spoločnosť Walta Disneyho zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip k novej verzii piesne Beauty and the Beast zo soundtracku očakávaného filmu Kráska a zviera.

slovakia

left justify in out

Skladbu z pera Howarda Ashmana a Alana Menkena naspievala americká speváčka a herečka Ariana Grande s kolegom Johnom Legendom, pričom obaja v klipe aj účinkujú. Novinka sa odohráva v tanečnej sále začarovaného zámku, kde 23-ročná interpretka oblečená do červenej róby spieva v sprievode 38-ročného hudobníka, ktorý má na sebe oblečený kostým princa. Ich dueto dopĺňa vystúpenie tanečníc, ktoré vyzerajú ako lupene ruže. Vo videu tiež možno vidieť filmovú tanečnú scénu Belle so Zvieraťom. 

 



Skladbu Beauty and the Beast pôvodne naspievala herečka Angela Lansbury, ktorá v rozprávke nahovorila pani Pottsovú. Následne pieseň nahrali Céline Dion a Peabo Bryson, pričom táto verzia sa nachádzala aj na soundtracku. Skladba získala Oscara, Zlatý glóbus a dve ceny Grammy. 

Film Kráska a zviera, ktorý je novou verziou rovnomenného animáku z roku 1991, režíroval Bill Condon, pričom v hlavných úlohách sa predstavia Emma Watson a Dan Stevens. Okrem nich si v novinke zahrali aj Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw. Snímka sa do slovenských kín dostane 16. marca, pričom soundtrack, na ktorý prispela napríklad aj spomínaná Céline Dion, vyjde o šesť dní skôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies