Disney plánuje rozšíriť svoje zábavné parky o Hviezdne vojny

NETKY.SK • 18 August 2015, 18:30 • 2 min
Disney plánuje rozšíriť svoje zábavné parky o Hviezdne vojny

ANAHEIM – Zabudnite na pokračovania rôznych rozprávok, ich herecké obsadenie či farebné plagáty na D23 Expo. Toto je najväčšia a najvzrušujúcejšia správa z tohto veľtrhu.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Disney predstavila svoje plány na rozšírenie Disneylandu v Kalifornii a Disneyworldu na Floride, každý o takmer 57 tisíc metrov štvorcových, aby vytvorila zábavný park v štýle Hviezdnych vojen. Išlo by o najväčšie rozšírenie týchto zábavných parkov v histórii.

Dychberúce umelecké zobrazenie tohto konceptu privádza fanúšikov Disney a Hviezdnych vojen do extázy po celom svete.

Generálny riaditeľ spoločnosti Disney Bob Iger sa pri ohlásení týchto plánov rozplýval: "Som nadšený, že môžem oznámiť ďalšiu kapitolu v dlhej a vzrušujúce histórii medzi Disney parkmi a Hviezdnymi vojnami. Každou novou atrakciou a krajinou, ktoré vytvoríme, posúvame hranice možností stále ďalej. A ako si dokážete predstaviť, s Hviezdnymi vojnami to dotiahneme na úplne novú úroveň."

 

img

Návštevníci nového parku v štýle Hviezdnych vojen si budú môcť vyskúšať dve hlavné atrakcie. Jednak si budú môcť vyskúšať riadenie vesmírnej lode Millennium Falcon ako súčasť tajnej misie a rovnako aj epické dobrodružstvo, ktoré zatiahne návštevníkov do obrovskej vesmírnej bitky.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies