Disney plánuje nakrútiť pokračovanie snímky Kniha džungle

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 16:24 • 2 min
Disney plánuje nakrútiť pokračovanie snímky Kniha džungle

NEW YORK - Spoločnosť Walt Disney Pictures plánuje nakrútiť pokračovanie snímky Kniha džungle. Adaptácia Knihy džunglí z pera Rudyarda Kiplinga sa pritom dostane do slovenských kín vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postaral Jon Favreau, ktorý by mal nakrútiť aj plánované pokračovanie. Zámerom spoločnosti Disney je pritom prostredníctvom pokračovania viac využiť materiál, ktorý ponúka Kiplingovo dielo. Scenár by mal pripraviť Justin Marks, ktorý sa podieľal na prvom filme. Ďalšie detaily o projekte zatiaľ nie sú známe.


Postavám snímky Kniha džungle v pôvodnom znení prepožičali hlasy Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Giancarlo Esposito, Lupita Nyong'o či Ben Kingsley, pričom ako Maugli sa predstaví Neel Sethi. Ďalšiu adaptáciu Knihy džunglí v súčasnosti pripravuje aj spoločnosť Warner Bros, ktorá však snímku uvedie do kín až v roku 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies