Disney Pixar pripravuje Toy Story 4

NETKY.SK • 17 August 2015, 17:15 • 2 min
Disney Pixar pripravuje Toy Story 4

ANAHEIM – Pre všetkých fanúšikov rozprávky Toy Story máme dobrú správu – spoločnosť Disney Pixar pracuje na jej štvrtom pokračovaní.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Disney Pixar mala vo svojom stánku na D23 Expo aj plagáty, ktoré oznamujú pokračovanie ďalších úspešných rozprávok pre deti ako Autá 3, Hľadá sa Nemo 2 či Rodinka úžasných 2. Najväčšiu pozornosť však pútalo štvrté pokračovanie Toy Story.

Šéfdizajnér Disney Pixar John Lasseter prezradil pre CNBC prvé detaily o tom, čo fanäšikovia môžu v najnovšom pokračovaní očakávať. "Je to milostný príbeh Woodyho a... Bo Peep. V Pixare a Disney pracujeme na pokračovaniach len v takom prípade, ak vieme prísť s lepším príbehom, ako v originále. To je naše pravidlo. Nerobíme veci len preto, aby sme tlačili peniaze."

Postava Bo Peep často dostávala Woodyho do rozpakov najmä v prvej časti, ale z neznámeho dôvodu sa vôbec neobjavila treťom pokračovaní. Teraz je však späť a je pripravená na ozajstnú love story s Woodym!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies