Disney nakrúti pokračovanie filmu Ralph Rozbi-to

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 15:13 • 2 min
Disney nakrúti pokračovanie filmu Ralph Rozbi-to

LOS ANGELES - Spoločnosť Walt Disney Animation Studios plánuje nakrútiť pokračovanie animovanej snímky Ralph Rozbi-to (2012). Vo štvrtok o tom prostredníctvom živého vysielania na sociálnej sieti Facebook informovali tvorcovia filmu, režisér Rich Moore a scenárista Phil Johnston spolu s hercom Johnom C. Reillym, ktorý titulnej postave prepožičal hlas.

slovakia

left justify in out

Novinka, v ktorej by mali postavičky z videohier znova narozprávať spomínaný John C. Reilly a Sarah Silverman, by sa mala do amerických kín dostať 9. marca 2018. V tom termíne mal pôvodne debutovať animák Gigantic, ale Disney dátum jeho distribučnej premiéry posunulo na 21. novembra 2018. Moore a Johnston pre novinku spoločne napíšu scenár aj ju budú spolu režírovať. Ďalšie detaily o projekte zatiaľ nie sú známe.

 

Ralph Rozbi-to rozpráva príbeh o zloduchovi z videohry, ktorý chce byť milovaný rovnako ako hrdina Fix-It Felix. Preto sa rozhodne odísť a získať slávu a uznanie v inej hre. Okrem Reillyho a Silverman hlavným postavičkám prepožičali hlasy aj Jane Lynch, Jack McBrayer a Alan Tudyk. Snímku nominovali na Oscara v kategórii animovaných filmov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies