Diskusia v USA o zbraniach pokračuje, v škole strieľal ďalší študent

NETKY.SK • 11 Január 2013, 08:10 • 2 min
Diskusia v USA o zbraniach pokračuje, v škole strieľal ďalší študent

Diskusia v USA o zbraniach pokračuje, v škole strieľal ďalší študent - Krimi Šestnásťročný študent ozbrojený brokovnicou postrelil vo štvrtok v kalifornskej strednej škole spolužiaka. Dvom dospelým zamestnancom školy sa ho potom podarilo presvedčiť, aby z

slovakia

left justify in out

img

Šestnásťročný študent ozbrojený brokovnicou postrelil vo štvrtok v kalifornskej strednej škole spolužiaka. Dvom dospelým zamestnancom školy sa ho potom podarilo presvedčiť, aby zložil zbraň. Študenta zatkla polícia, informovala agentúra Reuters.

K streľbe v meste Taft, približne 160 kilometrov severne od Los Angeles, došlo necelý mesiac po jednom z najhorších streleckých útokov na základnej škole v štáte Connecticut, pri ktorom prišlo o život 20 žiakov a šesť učiteliek.

Polícia v Tafte uviedla, že ťažko zraneného študenta previezli do najbližšieho zdravotníckeho zariadenia. Druhý študent sa ľahko zranil pri páde, keď sa snažil utiecť z triedy, a tretieho zobrali do nemocnice, pretože sa sťažoval, že po výstreloch ohluchol.

Polícia identitu strelca nezverejnila, iba uviedla, že mal očividne nezhody so spolužiakom, ktorého postrelil. Vo vreckách mal takmer 20 nábojov do brokovnice.

Podľa miestnych predstaviteľov býva zvyčajne v areáli školy ozbrojený strážca, ale tentoraz tam nebol, lebo zapadol snehom. Policajti dorazili na miesto činu do minúty od prvých správ o streľbe, uviedla agentúra AP. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies