Disclosure vystúpia v šou Saturday Night Live

NETKY.SK • 25 Október 2015, 09:42 • 2 min
Disclosure vystúpia v šou Saturday Night Live

BRATISLAVA - Britské elektronické duo Disclosure sa 14. novembra predstaví v televíznej šou Saturday Night Live.

slovakia

left justify in out

Spolu so súrodeneckou dvojicou sa v programe objavia aj Sam Smith a Lorde, ktorí sa podieľali na nahrávaní aktuálneho albumu formácie Caracal (2015). Informáciu potvrdila Elizabeth Banks, ktorá sa postará o moderovanie šou.


Skupinu Disclosure tvoria bratia Guy a Howard Lawrenceovci, ktorí sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2010, keď vydali debutový singel Offline Dexterity. V roku 2013 uviedli na trh štúdiovku Settle, s ktorou dobyli UK Chart. Nahrávka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje napríklad hity Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlunaGeorge). Na spomínanom albume Caracal spolupracovali aj Gregory Porter, The Weeknd, Lion Babe, Kwabs alebo Miguel. Nahrávka sa dostala na vrchol UK Chartu. Disclosure majú na konte tiež šesť EP nahrávok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona