Disclosure vydali EP nahrávku Moog For Love

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 12:14 • 2 min
Disclosure vydali EP nahrávku Moog For Love

LONDÝN - Anglické elektronické duo Disclosure vydalo EP nahrávku Moog For Love. Novinka obsahuje skladby Boss, Moog For Love a Feel Like I Do, v ktorej je možné počuť aj 70-ročného soulového speváka Ala Greena.

slovakia

left justify in out

Na titulnej piesni, ktorá mala premiéru v utorok v šou Zanea Lowea v rádiu Beats 1, sa zas podieľal anglický dídžej a producent Eats Everything, vlastným menom Daniel Pearce. Duo predtým predstavilo pieseň Boss počas koncertu na hudobnom festivale Wild Life, ktorý spoluorganizuje s kolegami zo skupiny Rudimental.

 


Skupinu Disclosure tvoria bratia Guy a Howard Lawrenceovci, ktorí sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2010, keď vydali debutový singel Offline Dexterity. V roku 2013 uviedli na trh štúdiovku Settle, s ktorou dobyli UK Chart. Nahrávka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje hity ako Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlunaGeorge). Vlani v septembri im vyšiel album Caracal, na ktorom spolupracovali napríklad Gregory Porter, The Weeknd alebo Miguel. Nahrávka sa taktiež dostala na vrchol UK Chartu. Okrem novinky Moog For Love ponúkli aj ďalších šesť EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies