Disclosure sa vo februári predstavia v Prahe

NETKY.SK • 23 September 2015, 15:32 • 2 min
Disclosure sa vo februári predstavia v Prahe

PRAHA - Britské elektronické duo Disclosure vystúpi 14. februára v pražskej Malej športovej hale. Vstupenky sa dostanú do predaja 2. októbra o 10:00.

slovakia

left justify in out

Koncert bude súčasťou európskeho turné k novému albumu Caracal, ktorý vyjde 25. septembra. Disclosure odštartujú turné 26. novembra v Glasgowe, neskôr sa predstavia napríklad aj v Londýne, Amsterdame, Bruseli, Kodani, Berlíne, Varšave, Miláne či Paríži.

 

Formáciu Disclosure tvoria bratia Guy a Howard Lawrenceovci, ktorí sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2010, keď vydali debutový singel Offline Dexterity. V roku 2013 uviedli na trh štúdiovku Settle, s ktorou dobyli UK Chart.

 

Nahrávka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje napríklad hity Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlunaGeorge). Zo spomínanej novinky Caracal zatiaľ predstavili single Holding On (feat. Gregory Porter), Omen (feat. Sam Smith) a Jaded. Na konte majú tiež šesť EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona