Disclosure predstavili skladbu Echoes

NETKY.SK • 22 September 2015, 14:48 • 2 min
Disclosure predstavili skladbu Echoes

LONDÝN - Britské elektronické duo Disclosure predstavilo skladbu Echoes.

slovakia

left justify in out

Novinka mala premiéru v šou Nicka Grimshawa v BBC Radio 1. Skladba bude súčasťou albumu Caracal, ktorý sa dostane na trh 25. septembra. Nahrávka bude obsahovať v základnej verzii jedenásť piesní, medzi nimi sú aj single Bang That, Holding On (feat. Gregory Porter) či Omen (feat. Sam Smith). Na štúdiovke sa podieľali okrem spomínaných aj The Weeknd, Lion Babe, Kwabs, Lorde alebo Miguel.

 

 

 

Formáciu Disclosure tvoria bratia Guy a Howard Lawrenceovci, ktorí sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2010, keď vydali debutový singel Offline Dexterity. V roku 2013 ponúkli album Settle, s ktorým sa dostali na vrchol UK Chartu. Štúdiovka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje napríklad aj hity Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlunaGeorge). Na konte majú tiež šesť EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies