Disciplinárna komisia koná proti Nagyovi

NETKY.SK • 14 November 2016, 11:27 • 2 min
Disciplinárna komisia koná proti Nagyovi

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja začala konanie voči kapitánovi HC Košice Ladislavovi Nagyovi.

slovakia

left justify in out

Jedna z hviezd najvyššej súťaže dostala v piatok v zápase na ľade Martina (3:4 po sam. nájazdoch) trest v hre za nešportové správanie. Nagy musel vynechať nedeľňajší súboj doma s Popradom (1:2) a čaká na ortieľ disciplinárnej komisie, keďže momentálne je bez registračného preukazu. Do pondelkového popoludnia majú hráč a jeho klub poslať písomné stanovisko k celej udalosti.

 

Nagy je s 29 bodmi za 16 gólov a 13 asistencií najproduktívnejším hráčom najvyššej súťaže. Dominuje aj tabuľke strelcov. Minulý piatok v Martine musel ísť predčasne pod sprchy v 49. min, keď sa mu nepáčilo jeho vylúčenie za hru s vysokou hokejkou. Po sérii protestov mu hlavný rozhodca Peter Jonák uložil trest v hre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies