Disciplinárka vrátila PAOK Solún body odobraté za výtržnosti

NETKY.SK • 11 Marec 2018, 09:13 • 2 min
Disciplinárka vrátila PAOK Solún body odobraté za výtržnosti

ATÉNY - Odvolací senát disciplinárnej komisie vrátil gréckemu futbalovému klubu PAOK Solún tri body, o ktoré prišiel minulý týždeň. Dva domáce zápasy bez divákov prekvalifikoval na trest so spätnou platnosťou, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

PAOK potrestali za februárový zápas 23. kola gréckej ligy s Olympiakosom Pireus, ktorý zrušili po tom, čo krátko pred jeho začiatkom zasiahol trénera hostí do hlavy Oscara Garciu hodený predmet. Rozhodcovia zostali skoro dve hodiny vo svojich kabínach a Garcia musel do nemocnice na vyšetrenie. Polícia použila slzný plyn proti asi 500 fanúšikom PAOK, ktorí sa pokúsili vniknúť do kabín.

 

Výtržníka, ktorý hodil papierovú pásku z registračnej pokladne, zatkli deň po zrušenom stretnutí.

 

Duel už podľa verdiktu opakovať nebudú, zamestnávateľ slovenského útočníka Róberta Maka prehral kontumačne 0:3 a musí zaplatiť pokutu 30.000 eur.

 

V tabuľke tak momentálne delia lídra AEK Atény od PAOK namiesto piatich iba dva body a v nedeľu je na programe meranie síl oboch tímov na ihrisku solúnskeho klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies