Diplomatické pasy a milión eur, špeciálny darček pre Albáncov od premiéra

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 15:29 • 2 min
Diplomatické pasy a milión eur, špeciálny darček pre Albáncov od premiéra

TIRANA - Historické víťazstvo futbalistov Albánska nad Rumunmi (1:0) na majstrovstvách Európy vo Francúzsku rýchlo našlo odozvu aj najvyšších vládnych kruhoch tejto krajiny na Balkánskom polostrove.

slovakia

left justify in out

Premiér Edi Rama pripravil pre hráčov špeciálny darček, ktorým sú diplomatické pasy, a tiež spoločnú odmenu milión eur. Tá by mala byť súčasťou pridaného rozpočtu ministerstva školstva a športu určeného na výdavky národného futbalového tímu. Toto rozhodnutie podpísal premiér po triumfe nad Rumunmi 1:0, ktorý zariadil Armando Sadiku. Informoval o tom web albpress.org.


Albánsko pri svojej prvej účasti na záverečnom turnaji ME stále má šancu postúpiť do osemifinále. V základnej A-skupine získali zverenci Gianniho de Biasiho v 3 zápasoch 3 body za triumf nad Rumunmi a čakajú na vývoj v ostatných skupinách.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies