Diogo Jota hráčom Atlética Madrid

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:27 • 2 min
Diogo Jota hráčom Atlética Madrid

MADRID - Španielsky futbalový klub Atlético Madrid získal talentovaného krídelníka Dioga Jotu z portugalského Pacos de Ferreira.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný Portugalčan podpísal v novom pôsobisku kontrakt na päť rokov, údajne stál sedem miliónov eur. "Byť súčasťou tohto skvelého klubu ma napĺňa hrdosťou," povedal Diogo Jota.

 

Rodáka z Porta vyhlásili v uplynulej sezóne dvakrát za mladého hráča mesiaca, v 31 zápasoch strelil 12 gólov. Svoju krajinu niekoľkokrát reprezentoval v mládežníckych kategóriách a očakáva sa jeho účasť aj na augustových olympijských hrách v Riu de Janeiro.

 

Diogo Jota je štvrtou akvizíciou Atlética Madrid počas letného prestupového obdobia, na Štadión Vicenteho Calderóna prišli už skôr Fernando Torres (v minulej sezóne bol v tíme na hosťovaní z AC Miláno), Nicolás Gaitán a Šime Vrsaljko. Informoval napríklad portál FourFourTwo.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona