Dinamo Moskva s SKA Petrohrad v USA hrať nebudú, a to pre výluku v NHL

NETKY.SK • 26 Október 2012, 12:47 • 2 min
Dinamo Moskva s SKA Petrohrad v USA hrať nebudú, a to pre výluku v NHL

Dinamo Moskva s SKA Petrohrad v USA hrať nebudú, a to pre výluku v NHL - Hokej K zápasom obhajcu Gagarinovho pohára Dinama so SKA malo prísť 19. a 20.

slovakia

left justify in out

img

K zápasom obhajcu Gagarinovho pohára Dinama so SKA malo prísť 19. a 20. januára 2013.

Dva plánované zápasy medzi tímami KHL Dinamo Moskva - SKA Petrohrad sa v USA napokon neodohrajú.

K ich zrušeniu prišlo z dôvodov výluky v zámorskej NHL, keďže stále nie je isté, kedy sa skončí. "Vedenie KHL sa rozhodlo vyjsť v ústrety ruským milovníkom hokeja, záujmom klubov Dinamo Moskva a SKA Petrohrad a aj vzhľadom na nejasnú situáciu vo výluke v zámorskej NHL," stojí v stručnom vyhlásení vedenia súťaže na jej webovej stránke.

K zápasom obhajcu Gagarinovho pohára Dinama so SKA malo prísť 19. a 20. januára 2013. Teraz sa prvý z týchto plánovaných duelov uskutoční 20. januára v moskovskej Megasport Aréne, zápas v Petrohrade odohrajú 22. januára.

Zrušenie zápasov v New Yorku privítal aj viceprezident SKA Petrohrad pre marketing a podnikanie Roman Rotenberg. 

"Pri tomto našom rozhodnutí sme sa v prvom rade riadili záujmami našich fanúšikov," vyjadril sa pre internetový portál SKA a pokračoval: "SKA aj Dinamo sa posilnili hviezdami svetovej úrovne a bolo by nespravodlivé pripraviť našich fanúšikov, ktorí nás podporujúc počas celej sezóny, o takého top-zápasy. Odohranie jedného zápasu v Petrohrade má pre nás veľký význam aj z komerčného hľadiska."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies