Dinamo Moskva je pripravené pustiť Komarova do NHL

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 12:14 • 2 min
Dinamo Moskva je pripravené pustiť Komarova do NHL

MOSKVA - Fínsky reprezentačný útočník Leo Komarov má síce s Dinamom Moskva platnú zmluvu aj na sezónu 2014/2015 v Kontinentálnej hokejovej lige, no vedenie ruského mužstva je pripravené uvoľniť rodáka z estónskej Narvy do zámorskej NHL. Informoval o tom generálny riaditeľ Dinama Andrej Safronov.

slovakia

left justify in out

"Rok čo rok chce Leo skúsiť šťastie v NHL. Ak dostane dôstojnú ponuku, my mu ľudsky vyhovieme a pustíme ho. Zaželáme mu ešte veľa šťastia. Zatiaľ však čakáme konkrétnu ponuku od Toronta alebo iného mužstva z NHL. Potom si sadneme za rokovací stôl. Ak sa Leo rozhodne zostať v Diname, tak ostane," povedal pre klubový web Safronov.

 

Leo Komarov hrá v Diname Moskva od leta 2009, len vo výlukovej sezóne 2012/2013 odišiel v januári do Toronta a ročník dokončil v zámorí. Majster sveta z Bratislavy 2011 získal s Dinamom cenný Gagarinov pohár. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies